| ראשי | חיפוש | קוד לדוגמא | שו"ת FAQ | מאמרים | קישורים | לימוד VB | הפורום | צ'אט | | |
ההודעה נעולה לתגובות |
נושא הדיון: כותרות שלא מעידות על תכולתן
נושא זה נצפה 25907 פעמים. | ||
תגובה 21: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: Ayal91
![]()
"נוצר על ידי"? =/ הוא יכול לעבור על כל האשכולות בעמוד ההוא שנוצרו על ידיו... | ||
תגובה 22: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: א!ר* tHe הXקר !
![]()
וגם אם הוא לא ימצא אז בעייתו הוא לא רשם כותרת טובה שיאכל אותה ![]() ![]() | ||
תגובה 23: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: the_man
![]()
הוספתם? בדרך כלל הסיבה לנעילת ההודעה היא אחת מחמש הסיבות הבאות: 1. ההודעה ננעלה בגלל שניתנה לה כותרת שאינה עניינית ואינה מעידה בבירור על תוכן ההודעה. כותרת כזו, מקשה על יכולת החיפוש בפורום ועל היכולת למצוא תשובות לשאלות שכבר נענו. לכן הודעה שכותרתה אינה מתארת את תכולתה תינעל למתן תגובות. צוות האתר מתנצל על אי הנוחות שצעד זה גורם, אך חשוב להבין שצעד זה הוא הכרחי על מנת לשמור על שימושיות הפורום. 2. תוכן ההודעה אינו קשור לפורום. 3. חזרה מיותרת על תווים (כגון סימני קריאה) בכותרת ההודעה או בגוף ההודעה. 4. תוכן ההודעה המקורית נערך/נמחק לאחר שכבר נשלחו לה תגובות (מלבד במקרים של תיקון שגיאות כתיב או שינוי הכותרת לכותרת עניינית). 5. הדיון בהודעה מיצה את עצמו. לא היה 5 היה 3 אאל"ט ![]() אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ, ארחף באוויר כדי שתשמח... | ||
תגובה 24: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: א!ר* tHe הXקר !
![]()
הם הוסיפו את מס' 3 ו4 נראה לי... | ||
תגובה 25: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: the_man
![]()
את הסימני קריא בגלל אור ![]() אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ, ארחף באוויר כדי שתשמח... | ||
תגובה 26: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: UnKnow
![]()
אני חושב שעדיף לנעול את שהנושא הזה, אבל להשאיר אותו נעוץ.... ![]() יש 110001111110001001001011101101000 אנשים בעולם הזה אז שתקו כבר http://doDiez.co.il פורום תיכנות על רמה | ||
תגובה 27: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: TiGeR537
![]()
משהו שאני רוצה ליעץ: 1) במקרים מסויימים זה חבל לנעול אשכולות בגלל חוקים מסויימים. 2) המנהל לא חייב לערוך ולתקן אשכולות של אנשים שלא ידעו את החוקים, או לא התחשבו בהם! 3) כדי שלא יהיה מצב שמשתמש תמים יתבעס על נעילת האשכול שלו בגלל שלא שם לב על החוק, או במיקרה יותר הגיוני, משתמשים שהשקיעו בעזרה למשתמש ויתבעסו על נעילת האשכול... אפשר לעשות דבר כזה: המנהל יכול לשלוח אזהרה לאותו משתמש,(לכתוב אזהרה בתוך האשכול עצמו.) שהאשכול הולך להסגר בעוד... בגלל ש... ועד שזה יתוקן על ידי אותו המשתמש, ההתייחסות לאשכול זה אסורה בהחלט! (זה במידה והמנהל באמת חושב שחבל לנעול.) אבל לעומת זאת, הודעות חדשות שלא הגיבו עליהן או שהתגובות שלהן לא התפתחו לשום מקום, ינעלו ללא שום התראה מוקדמת. סתם עצה קטנה שעלתה לי בראש. ![]() | ||
תגובה 28: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: UnKnow
![]()
עזוב חבל על המאמץ המנהלים מאד מאד "עסוקים". ההודעה נערכה בפעם האחרונה על ידי UnKnow בתאריך: 28/05/2007 17:53:43 ![]() יש 110001111110001001001011101101000 אנשים בעולם הזה אז שתקו כבר http://doDiez.co.il פורום תיכנות על רמה | ||
תגובה 29: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: UnKnow
![]()
למה סתם להספים? ![]() יש 110001111110001001001011101101000 אנשים בעולם הזה אז שתקו כבר http://doDiez.co.il פורום תיכנות על רמה | ||
תגובה 30: תגובה: כותרות שלא מעידות על תכולתן מחבר: alongub
![]()
Unknown אתה צריך לבקש מהמנהל 2 דברים: 1. להיות מנהל פורום כמו Light ולהתחיל לדבר "רציני" 2. לשנות את השם שלך ל- Unknown ![]() ההודעה נערכה בפעם האחרונה על ידי alongub בתאריך: 28/05/2007 20:53:55 |
ההודעה נעולה לתגובות |