| ראשי | חיפוש | קוד לדוגמא | שו"ת FAQ | מאמרים | קישורים | לימוד VB | הפורום | צ'אט | | |
נושא הדיון: גבר מי שיענה לי סוף סוף...
נושא זה נצפה 133 פעמים. | ||
נושא ההודעה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ayalaleora
![]()
תעשו לי טובה שאלה הכי פשוטה שיש... כמו שיש פונקציית צבירה לשדה. שצוברת את ערכי השדה מכל הרשומות. איך אפשר לאסוף את הערכים בלי חישוב של חיבור חיסור וכדו\' אלא שיציג לי את כל הנתונים אחד אחרי השני. כמובן עם רווח וכו\'. נראה לי שזה שאלה הכי פשוטה ובסיסית.... דחוף.... | ||
תגובה 1: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: TheSUS
![]()
תאסוף אותם למקומות שונים? | ||
תגובה 2: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ayalaleora
![]()
מה לא מובן ![]() אני רוצה כמו ששדה כמות. ללקוח 1 שווה 10 ש\"ח וללוקח 2 שווה 20 ש\"ח. התוצאה בסיכום תהיה 30 ש\"ח. אני רוצה שהתוצאה תהיה. 20,10. לדוגמא אם אני רוצה בMSGBOX להציג תוצאה של מספר רשומות משתנים כמו כל הלקוחות שיש להם עבר פלילי. הוא יציג לי רק את הלקוח הראשון שיש לו עבר פלילי. מי שלא מבין שיסביר לי מה לא מובן..... ? | ||
תגובה 3: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ShayW
![]()
אני אסביר מה לי לא מובן מה זה שדה ? אתה משתשמש ב recordset ? נניח listname הוא recordset Dim str As String Me.listname.MoveFirst i = 0 str = \"\" Do While Not Me.listname.EOF str = Me.listname.fields(0) + \" \" Me.listname.MoveNext i = i + 1 Loop MsgBox str | ||
תגובה 4: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ayalaleora
![]()
דבר ראשון זה מה שהייתי צריך שתאמר לי שכזה דבר אפשר ע\"י לולאה. דבר שני אני לא מבין עדיין איך בלולאה תוכל לעשות את זה. כי לפי מה שכתבת הוא יחזיר את הערך האחרון. דבר שני מה הוסיף לך פה המשתנה I אם לו השוות לו שום דבר. דבר שלישי אני משתמש בVB רק להשלמה לאקסס לכן אני צריך עזרה דחופה וממוקדת אנא תועיל בטובך להסביר לי איך אני יקבל החזרה של שמות של כל הלקוחות ולא רק את האחרון. | ||
תגובה 5: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: eli.vb
![]()
Dim str As String Me.listname.MoveFirst i = 0 str = \\\"\\\" Do While Not Me.listname.EOF str =str & \" \" & Me.listname.fields(0) & \" \" Me.listname.MoveNext i = i + 1 Loop MsgBox str זה בעיקרון התקלה שהיתה לו בקוד אבל אני יסביר לך למשל איך אתה עובר על list ולוקח את כל הנתונים למשנה dim strs for i=1 to list1.listcount -1 strs=strs & \" \" & list1.list(i) next i msgbox strs אם הבנתי את השאלה שלך נכון | ||
תגובה 6: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ayalaleora
![]()
סוף סוף ..... סך הכל רציתי לדעת איך בונים את זה. אני לא מטומטם לגמרי. רק ראיתי מה שכתבת והבנתי שזה ילך לי מייד.. תודה תודה תודה.. אבללל.. תודה גם ל-SHAYW שהוא עזר לי בלהבין הרבה דברים מהצד [כמובן בצירוף המייל] ![]() ![]() | ||
תגובה 7: תגובה: גבר מי שיענה לי סוף סוף... מחבר: ShayW
![]()
ראיתי את הטעיות שכתבתי צריך לכתוב (str = str &listname.field(0 i מיותר |