| ראשי | חיפוש | קוד לדוגמא | שו"ת FAQ | מאמרים | קישורים | לימוד VB | הפורום | צ'אט | | |
ההודעה נעולה לתגובות |
למה ההודעה ננעלה?
בדרך כלל הסיבה לנעילת ההודעה היא אחת מחמש הסיבות הבאות: 1. ההודעה ננעלה בגלל שניתנה לה כותרת שאינה עניינית ואינה מעידה בבירור על תוכן ההודעה. כותרת כזו, מקשה על יכולת החיפוש בפורום ועל היכולת למצוא תשובות לשאלות שכבר נענו. לכן הודעה שכותרתה אינה מתארת את תכולתה תינעל למתן תגובות. צוות האתר מתנצל על אי הנוחות שצעד זה גורם, אך חשוב להבין שצעד זה הוא הכרחי על מנת לשמור על שימושיות הפורום. 2. תוכן ההודעה אינו קשור לפורום. 3. חזרה מיותרת על תווים (כגון סימני קריאה) בכותרת ההודעה או בגוף ההודעה. 4. תוכן ההודעה המקורית נערך/נמחק לאחר שכבר נשלחו לה תגובות (מלבד במקרים של תיקון שגיאות כתיב או שינוי הכותרת לכותרת עניינית). 5. הדיון בהודעה מיצה את עצמו. |
נושא הדיון: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם!
נושא זה נצפה 784094 פעמים. | ||
נושא ההודעה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: יניב דרוקמן
![]()
שלום לכולם, אתמול הוכרזה רשמית Visual Studio 2005 בכנס שנערך בסן פרנסיסקו (הוכרזו גם SQL Server 2005 ו-BizTalk Server 2006). לכבוד ההכרזה החליטה חברת מיקרוסופט לאפשר את הורדת מהדורות ה-Express של כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 בחינם למשך שנה - עד לתאריך 6.11.2006 (במקום ב-49$, כמו שתוכנן לגבות עבור מהדורות ה-Express). ניתן להוריד את Visual Basic 2005 Express Edition (גרסה סופית) מהקישור הבא: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vb/download קובץ Image של VB 2005 Express (הניתן לצריבה, או לחילופין לבצע לו Mount בעזרת כונן וירטואלי), ניתן להורדה מכאן: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install לפני התקנת הגרסה הסופית של VB 2005 Express Edition - חובה להסיר התקנה קודמת של מהדורת בטא, כמו שמתואר כאן (באנגלית): http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/uninstall/ תשובות לשאלות נפוצות (באנגלית) על מהדורות ה-Express ניתן למצוא כאן: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/faq/default.aspx מה-FAQ הנ"ל ניתן ללמוד כי: 1. המהדורה לא מוגבלת בזמן (היא תמשיך לעבוד גם לאחר תום השנה להורדה בחינם). 2. מי שיוריד את כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 במהדורות ה-Express במשך השנה - לא ידרש לשלם אחר כך עבור אותה המהדורה. 3. ניתן לבנות יישומים מסחריים עם מהודורת ה-Express ולהפיץ אותם (הרישיון מתיר זאת, בניגוד לרישיון של גרסאות הבטא). כמובן מומלץ ורצוי לקרוא את שאר הסעיפים של רשיון השימוש. 4. מהדורות ה-Express - לא זוכות לתמיכה טכנית על ידי מיקרוסופט. מי שנתקל בבעיה עם מהדורת ה-Express יכול להיעזר בפורומים של מהדורות ה-Express ב-MSDN: https://forums.microsoft.com/msdn/showforum.aspx?forumid=24&siteid=1 או בפורום כאן באתר. 5. דרישות המינימום להתקנת VB 2005 Express Edition הן: מעבד: פנטיום 3 או Athlon (או מעבד אחר מקביל) בתדר 600Mhz (מומלץ 1Ghz ומעלה). זיכרון: 192MB (מומלץ 256 או יותר). מערכת הפעלה: Windows 2000/XP/2003/Vista (לא כולל מהדורות עבור מעבדי Itanium). מקום פנוי על הדיסק הקשיח: 1.3GB. 6. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Studio .NET 2002/2003? כן! 7. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Basic 5/6? כן! 8. האם תוכניות שאצור בעזרת VB 2005 Express Edition יעבדו גם על מהדורות אחרות של VB 2005? כן! 9. האם ניתן יהיה להוריד בחינם את VB 2005 Express Edtition גם לאחר ה-6.11.2006? על פי התכנון, לאחר ה-6.11.2006 ההורדה לא תתאפשר בחינם, ועל כן מומלץ למהר ולהוריד. לעומת זאת SQL Server 2005 Express - ימשיך להיות זמין להורדה בחינם, גם לאחר ה-6.11.2006. יניב ההודעה נערכה בפעם האחרונה על ידי יניב דרוקמן בתאריך: 08/11/2005 8:44:02 קישורים מצורפים: | ||
תגובה 1: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: NuxMb8 ![]()
וואו! זה אמיתי?!?!? זה כמו חלום שמתגשם... ד"א נראה לי שעד שזה יגמור להוריד השנה כבר תיגמר ![]() ההודעה נערכה בפעם האחרונה על ידי NuxMb8 בתאריך: 08/11/2005 13:58:50 | ||
תגובה 2: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: LExTER
![]()
יו גדול!!! אני הולך לצרוב לי את זה ואז הם יכולים לקחת כמה כסף שהם רוצים.... ![]() ![]() ![]() | ||
תגובה 3: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: Kיתי
![]()
אני לא מאמין כמו שהקודם לפני אני עכשיו מוריד את כל ההתקנות ואז צורב על דיסק ואז יהיה לי לתמיד.... איזה קטלני!! | ||
תגובה 4: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: asaf_vb
![]()
זה הוריד לי קובץ בגודל שני מגה... זה הכל ![]() | ||
תגובה 5: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: יניב דרוקמן
![]()
לאסף: הקישור הראשון מוריד קובץ שגודלו 2.82MB - ולאחר הפעלתו ההתקנה תתבצע ישירות מהאינטרנט, דבר שעלול לקחת הרבה זמן. הקישור השני: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install מאפשר להוריד קובץ Image של VB 2005 Express Edition שגודלו 435MB. לאחר הורדת הקובץ הנ"ל, תוכל לצרוב אותו לתקליטור בעזרת תוכנת צריבה, או לבצע לו Mount בעזרת תוכנה המדמה כונן תקליטורים וירטואלי (כמו Daemon Tools או Nero Image Drive)- ומשם לבצע את ההתקנה על המחשב. צריבת קובץ ה-Image לתקליטור - תבטיח כי גם לאחר שתתקין את Windows מחדש, או תעבור למחשב חדש, תוכל להתקין את VB 2005 Express Edition שנית. הערה: כדי ש-Nero יאפשר לצרוב את קובץ ה-Image יש לשנות את שם הקובץ מ-vb.img ל-vb.iso - ואז Nero יוכל לצרוב את קובץ ה-Image ללא בעיות. | ||
תגובה 6: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: asaf_vb
![]()
תודה רבה! | ||
תגובה 7: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: Fredi
![]()
עזבו אתכם מגרסת express, לכו על המלא ![]() | ||
תגובה 8: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: asaf_vb
![]()
אחרי שאני מוריד את הקובץ אני יכול פשוט לשנות לו את הסיומת ולצרוב? או שצריך לעשות עוד משהו? כי לא בדיוק הבנתי מההוראות של מיקרוסופט. אגב, אני צריך תוכנה שיודעת לפתוח קבצי img בשביל להתקין את זה מהתקליטור? | ||
תגובה 9: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: ayalx
![]()
סוף סוף. אני מוריד! ![]() | ||
תגובה 10: תגובה: ניתן להוריד את VB 2005 Express Edition - הגרסה הסופית בחינם! מחבר: Shauros
![]()
ההורדות איטיות פשוט בגלל העומס שיש כרגע על השרתים, כי המון אנשים מורידים ביחד. אם תחכו קצת זה ירד במהירות נורמלית. בכל זאת יש שנה ![]() ![]() ריספקט לכל הוותיקים, בהצלחה לכל המתחילים. תזכרו לא לקבל את מה שאחרים אומרים לכם על הדרך, תבדקו ותכירו הכל בעצמכם, בסופו של דבר זה רק מוסיף. |
ההודעה נעולה לתגובות |